Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

O ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΤΙΝΑΞΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΗ ΝΟΤΙΑ ΕΥΡΩΠΗ


Σε εντεταλμένη υπηρεσία η δοσύλογη Κυβέρνηση τινάζει στο αέρα την παγκόσμια οικονομία.
Ο Παπανδρέου εκτελεί εντολές των αφεντικών
του (μεγάλο κεφάλαιο στις ΗΠΑ)  και οδηγεί στην καταστροφή και στον εγκλωβισμό του ΔΝΤ ολόκληρη τη Νότια Ευρώπη.
Έχει γίνει της μόδας η ρήση του Δαυΐδ Ροκφέλερ, πρώην προέδρου της Κεντρικής Τράπεζας των ΗΠΑ και μεγάλου στελέχους της Λέσχης Bilderberg -μέλος της οποίας είναι και ο πρωθυπουργός-, ο οποίος το 1985 είπε:
«Είμαστε στο κατώφλι μια μεγάλης μεταμορφώσεως του παγκόσμιου συστήματος. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι η κατάλληλη μεγάλη κρίση που θα αναγκάσει τα έθνη να αποδεχτούν τη νέα τάξη πραγμάτων, των ΗΠΑ».

Ο Παπανδρέου έχει εντολή να δημιουργήσει τη μεγάλη κρίση που θα ανατινάξει την οικονομία της Ευρώπης.

Χαρακτηριστικό είναι το πόσο ανέβηκαν τα «ασφάλιστρα κινδύνου» στην Ιταλία, τη Γαλλία και την Ισπανία μόνο εχθές.
Στόχος: Να εμποδίσουν τις χώρες αυτές να έχουν πρόσβαση για δανεισμό στην αγορά και να τους οδηγήσουν υποχρεωτικά στην «αγκαλιά» του ΔΝΤ.
Τι κάνουν δηδαδή; εξαγγέλλουν ένα διχαστικό και παράλογο δημοψήφισμα βάζοντας σε άμεσο κίνδυνο την ενότητα της Ευρωζώνης. Δημιουργούν ψευδεπίγραφη ανασφάλεια και τεχνιτή αναστάτωση, με αποτέλεσμα να μην δανείζει πλέον κανείς, χώρες με ισχυρή οικονομία και Βιομηχανική παραγωγή όπως η Ιταλία.. 


Η σχέση βέβαια του Πρωθυπουργού με τις εταιρείες που παίζουν CDS ποντάροντας στη χρεοκοπία των Κρατών –με πρώτη τη χρεοκοπία της Ελλάδος- έχει καταγγελθεί επώνυμα στη ΒΟΥΛΗ:
«….μέλος του Δ.Σ. της τράπεζας που αγοράζει η Proton, η Omega, είναι ο αδερφός του πρωθυπουργού. Ο αδελφός του Παπανδρέου έχει εταιρεία στην Ελβετία –τα καταθέτει ο Νικολόπουλος στη Βουλή (Νικολόπουλος στη Βουλή) και ουδείς απαντά-, εργάζεται παρανόμως σε εταιρεία που παίζει CDS, που ποντάρει στην κατάρρευση της χώρας και βγάζει και τη φωτογραφία του μπροστά»



 Πρέπει να αντιδράσουμε τώρα.
Αρκεί να ρίξει κάποιος μας ματιά στο τι σήμαινε η υπογραφή του πρώτου Μνημονίου:


Πέρα από την εκχώρηση της Εθνικής μας Κυριαρχίας και την «κινεζοποίηση» των συνθηκών εργασίας και διαβίωσης στη χώρα μας στόχος είναι να παραδώσουν στις αγορές όλες τις εθνικές Οικονομίες.

Οδηγούμαστε στη Νέα Εποχή της κυριαρχίας των αγορών.
Η Ελληνική Κυβέρνηση απλά υπηρετεί συγκεκριμένα οικονομικά συμφέροντα

Οι θεσμοί απέδειξαν ότι δεν μπορεί πλέον να τους εμπιστεύεται κανείς

Η Αντιπολίτευση είναι εγκλωβισμένη…
Τι μπορεί να απαντήσει η ΝΔ στο διχαστικό ερώτημα: «δραχμή ή ευρώ;»
Λέμε να παραιτηθούν οι Βουλευτές της ΝΔ –το υποστήριξα κι εγώ με θέρμη-, όμως είναι κάτι που τεχνικά δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα στην Κυβέρνηση…

Ο μόνος δρόμος είναι η αντίσταση στο δρόμο.
Η 28η Οκτωβρίου ήταν η αρχή… μέχρι να φύγουν όπως στην Αργεντινή.

1 σχόλιο:

  1. Ανιστόρητο & επικίνδυνο το δημοψήφισμα.. Φυσικά δεν πρόκειται να γίνει. Η Κυβέρνηση όμως του Παπανδρέου δεν θα πέσει την Παρασκευή... Η αναστάτωση που θα προκαλέσει η αναμονή του αμφίβολου δημοψηφίσματος, θα προκαλέσει τεράστια πτώση του ευρώ, άνοδο των CDS για όλη τη Νότια Ευρώπη και τεράστια κέρδη για τους τζογαδόρους.... ύστερα από ένα μήνα η Βουλή δεν θα εγκρίνει τη διεξαγωγή Δημοψηφίσματος, αλλά η ζημιά θα έχει γίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή