Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Το Υπουργείο Παιδείας έδωσε για διαβούλευση νέα Σχέδια ΠΔ για τα Επαγγελματικά Δικαιώματα των πτυχιούχων των Τμημάτων που αυτά εκκρεμούν..
Αναμφισβήτητα το "ευχολόγιο" δεν είναι κακό. Όμως η πρώτη απάντηση εμπειρότερων συναδέλφων είναι: "Δεν μπορεί Προεδρικό Διάταγμα να έχει εξουσιοδοτική διάταξη να βγάλει άλλο Προεδρικό Διάταγμα (περί εννιαίου φορέα που προβλέπουν τα σχέδια των ΠΔ), αυτό μπορεί να προβλέπεται μόνο από Νόμο και να έχει υλοποιηθεί..


31 Μαρτίου 2010

Συνάδελφοι,

εχθές το βράδυ το Υπουργείο Παιδείας έδωσε για διαβούλευση νέα σχέδια ΠΔ για τα Επαγγελματικά Δικαιώματα των πτυχιούχων των Τμημάτων που ακόμα εκκρεμούν.

Παρακαλούμε να μπείτε στο jaisopos.blogspot.com για να τα κατεβάσετε και να μας στείλετε σχετικές παρατηρήσεις.

Ήδη αρκετοί συνάδελφοι έχουν αποστείλει σχετικά σχόλια στη σχετική σελίδα.

Σας παραθέτουμε την ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα η ΕΕΤΕΜ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΔ eetem 31.3

*Επίσης, πριν λίγο το Υπουργείο Περιβάλλοντος εξέδωσε Δελτίο Τύπου σύμφωνα με το οποίο ανακοίνωσε την υπογραφή της ΚΥΑ για τον ΚΕΝΑΚ. Περιμένουμε να δούμε το πλήρες κείμενο του ΚΕΝΑΚ, όπως και το ΠΔ για το Μητρώο των Ενεργειακών Επιθεωρητών το οποίο δεν έχει υπογραφεί ακόμα.



ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ:

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!

Με προσωπική υγεία, οικογενειακή ευτυχία και επαγγελματικές επιτυχίες και με την προσδοκία ότι θα δούμε επιτέλους "Ανάσταση" στον Κλάδο μας.