Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

ΟΜΙΛΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΕΤΕΜ

Στο 19ο Συνέδριο της ΕΕΤΕΜ, στις 4 Δεκεμβρίου 2010, ανακοίνωσα την απόφασή μου να μην είμαι υποψήφιος για την ΚΔΕ της ΕΕΤΕΜ στις προσεχείς εκλογές.
Ευχαριστώ όλους όσους με τίμησαν με την ψήφο τους και με εμπιστεύθηκαν να τους εκπροσωπήσω στο κορυφαίο όργανο του Κλάδου μας για 12 ολόκληρα χρόνια.
Είναι σαφές ότι παραμένω μάχημος στην πρώτη γραμμή τόσο για τον Κλάδο, όσο και για την παράταξή μας.
Με την κίνησή μου αυτή θέλω να σηματοδοτήσω την ανάγκη ανανέωσης σε όλα τα επίπεδα της Διοίκησης της ΕΕΤΕΜ, αφήνοντας χώρο σε νεώτερους συναδέλφους.
Θέλω όμως ταυτόχρονα να εκφράσω και την πλήρη απογοήτευσή μου από τον τρόπο που διοικείται, κινείται και αποφασίζει η Κεντρική Διοίκηση της ΕΕΤΕΜ τα τελευταία 10 χρόνια. Αποτέλεσμα των επιλογών της είναι οι διαρκείς ήττες που δέχεται ο Κλάδος μας...
Σε καμία περίπτωση όμως δεν αποχωρώ από την ΕΕΤΕΜ. Οι τελευταίες εξελίξεις καθιστούν πιο αναγκαία από ποτέ την ανάγκη για μαζικότητα και συσπείρωση!!!
Καλώ όλους τους συναδέλφους να ψηφίσουν στις προσεχείς εκλογές δυναμώνοντας τη φωνή του Κλάδου, καταδικάζοντας την αποτυχημένη διοίκηση της Ένωσης και ενθαρρύνοντας τους νεότερους συναδέλφους που αναλαμβάνουν σοβαρότατες ευθύνες.