Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Δωρεάν προσκλήσεις για τους "Μαχητές της ζωής"!

Η ασθένεια του καρκίνου είναι μια ασθένεια όπως πολλές άλλες.
Ο ασθενής τις περισσότερες φορές είναι υποχρεωμένος να υποβληθεί για μεγάλα διαστήματα σε χημειοθεραπείες, οι οποίες είναι κουραστικές και εκτός από σωματική καταπόνηση, επιφέρουν κούραση και ψυχολογική καταπόνη…
Όμως για να νικηθεί μια τέτοια αρρώστια απαιτείται πάνω απ’ όλα καλή ψυχολογία.
Ο ασθενής δεν πρέπει να κλειστεί στον εαυτό του.
Οι οικείοι του πρέπει να τον βοηθήσουν να χαμογελάσει.
Πρέπει να του θυμίσουν ότι η ζωή είναι ωραία.
Πρέπει να τον βοηθήσουν να βγει από το σπίτι.
Ένα θέατρο είναι πάντα μια ωραία έξοδος που βοηθά τον καθένα μας να ξεχαστεί και να ταξιδέψει σε άλλες εποχές…
Σε όλες μας σχεδόν τις αναρτήσεις, κάθε Παρασκευή όταν κάνω τις χημειοθεραπείες μου, παροτρύνω τους φίλους που μάχονται για τη ζωή τους, να μην το βάλουν κάτω και να βρουν μια αφορμή να κάνουν μια έξοδο, να κάνουν μια εκδρομή ή να πάνε σε ένα θέατρο…
Βλέποντας αυτή την παρότρυνση ο φίλος -και καταπληκτικό παιδί- Μάνος Φραγκεδάκης, επικοινώνησε με το Θέατρο Άνεσις και τον φιλόξενο Μάνο Φραγκάκη.
Ο Μάνος Φραγκάκης, εκπροσωπώντας το Θέατρο Άνεσις, πρόσφερε με πολύ χαρά μια διπλή πρόσκληση στο WINCANCER, ώστε κάθε Παρασκευή ένας «Μαχητής της Ζωής», ένας φίλος που ξέρει τι θα πει μάχη με τον καρκίνο, να μπορεί -με τον/την συνοδό του- να απολαύσει δωρεάν την υπέροχη παράσταση «Έγκλημα και Τιμωρία»!
ΘΕΑΤΡΟ ΑΝΕΣΙΣ
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: "ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ"


Ευχαριστούμε θερμά το Θέατρο Άνεσις, εκ μέρους όλων των ανθρώπων που θα έχουν την ευκαιρία να ξεφύγουν για λίγο από τις δύσκολες σκέψεις της μάχης τους και να απολαύσουν αυτή την όμορφη παράσταση κάθε Παρασκευή!
Αν είστε «Μαχητής της ζωής» ή θέλετε να κάνετε δώρο αυτή την πρόσκληση σε έναν άνθρωπο που δίνει ή έδωσε μάχη με τον καρκίνο, δεν έχετε παρά να στείλετε τα στοιχεία σας (όνομα, επώνυμο, e-mail και τηλέφωνο), στο info@wincancer.gr ή στο inbox του
facebook.com/wincancer.gr/
ΠΡΟΣΟΧΗ: Δηλώνετε τη συμμετοχή σας έως τις 5μμ της Πέμπτης που προηγείται της Παράστασης. Θα ακολουθεί κλήρωση και ο νικητής θα ενημερώνεται άμεσα.
Το όνομα του νικητή της διπλής πρόσκλησης για την παράσταση της Παρασκευής, θα βρίσκεται στο ταμείο του Θεάτρου.
*αν κάποιος φίλος ή φίλη κερδίσει την πρόσκληση και δεν μπορεί να πάει στην παράσταση, παρακαλούμε πολύ να μας ενημερώσει έγκαιρα ώστε να μπορέσει να την αξιοποιήσει κάποιος άλλος φίλος.