Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΚΔΣ ΕΕΤΕΜ ΔΕΥΤΕΡΑ 14/6/2010

8 Ιουνίου 2010

Συνάδελφοι, ο πρόεδρος του ΚΔΣ της ΕΕΤΕΜ κάλεσε συνεδρίαση του ΚΔΣ για την προσεχή Δευτέρα 14/6 στις 2μμ στα Κεντρικά Γραφεία της Ένωσης.

Μετά και την τελευταία εξέλιξη με την έκδοση του ΠΔ με τα Επ.Δικαιώματα των αποφοίτων των Κολεγίων (αναγνωρίζονται ως απόφοιτοι Πανεπιστημιακών Τμημάτων), θεωρούμε ότι είναι ντροπή να καθόμαστε με "σταυρωμένα" τα χέρια...

Προτείνουμε η ΕΕΤΕΜ να εκδώσει ανακοίνωση με την οποία να αποτρέπει τους υποψηφίους για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση να δηλώσουν στα Μηχανογραφικά τους τα Τμήματα που δεν έχουν Επαγγελματικά Δικαιώματα. Παράλληλα θα πρέπει να εντείνουμε τις πιέσεις για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων από όλους τους φορείς των ΤΕΙ με στόχο την αναστολή λειτουργίας των Ιδρυμάτων. (Παρακαλούμε να μας στείλετε και τις απόψεις σας σχετικά με αυτή την πρόταση).

Θυμίζουμε άλλωστε ότι όλες οι συνεδριάσεις του ΚΔΣ είναι ανοικτές σε όλα τα μέλη της Ένωσης.


*Σημειώνουμε τέλος ότι ο Πρόεδρος της ΔΑΚΕ Μηχανικών Τ.Ε., Δημήτρης Σιάχος συμμετείχε στην προσυνεδριακή Συνδιάσκεψη για την Παιδεία που οργάνωσε το Κόμμα της Νέας Δαημοκρατίας, όπου και κατέθεσε εισήγηση. (Επισυνάπτουμε τη σχετική εισήγηση)
ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑ 5.6