Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ -ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ


Η επίθεση στο Γραφείο του Μιλτιάδη δεν ήταν μια επίθεση κατά του Βαρβιτσιώτη αλλά μια επίθεση κατά της Δημοκρατίας. Ήταν μια επίθεση εναντίον όλων μας. Μπορεί να διαφωνούμε μεταξύ μας σε πολλά -ίσως και σε όλα- όμως έχουμε τη δυνατότητα να διατυπώνουμε ελεύθερα την άποψή μας. Τέτοιες επιθέσεις έχουν ως μόνο στόχο τη φίμωση της φωνής του πολίτη.
Η Δημοκρατία μας δίνει το δικαίωμα να ψηφίζουμε και να επιλέγουμε ποιους εμπιστευόμαστε να διαχειριστούν τις τύχες του Κράτους μας. Όταν αυτοί δεν στέκονται αντάξιοι της εμπιστοσύνης μας οφείλουμε να τους αλλάζουμε με την ψήφο μας. Οφείλουμε όμως ταυτόχρονα -για όσο διάστημα διαρκεί η θητεία τους- να τους υπερασπιζόμαστε και να στεκόμαστε απέναντι σε κάθε μορφή βίας εναντίον τους. Την Τετάρτη δεν θρηνήσαμε θύματα γιατί η Ελένη, παρά το σοκ της βίαιης επίθεσης εναντίον της -7 κουκουλοφόροι την έσυραν με τη βία έξω από το γραφείο-, βρήκε το κουράγιο να τρέξει και να βγάλει από το κτίριο τον κόσμο που ήταν μέσα σε διάφορα γραφεία -στους ορόφους είχε πάνω από είκοσι άτομα-. Όλοι μαζί με πυροσβεστήρες, σε συνδυασμό με την άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής σταμάτησαν τη φωτιά πριν περάσει στο διπλανό βιβλιοπωλείο, γιατί τότε η καταστροφή θα ήταν αναπόφευκτη...
Επίσης, οι "αγωνιστές για την αναρχία και τον κουμουνισμό", στις σελίδες της προκήρυξης δεν έγραψαν λέξη για το γεγονός ότι το συγκεκριμένο πολιτικό γραφείο είναι το μοναδικό πολιτικό γραφείο που λειτουργεί στο ισόγειο και στο οποίο έχει ο καθένας πρόσβαση χωρίς να χτυπάει καν κουδούνι... Δεν είπαν λέξη για το γεγονός ότι το γραφείο είναι ανοιχτό σε όλον τον κόσμο και παρότι λειτουργεί δίπλα στα Εξάρχεια, ούτε ο Βουλευτής ούτε οι συνεργάτες του δεν φοβήθηκαν ποτέ -ακόμη και την εποχή των μεγάλων επεισοδίων στην Αθήνα- καθώς δεν είχαν λόγο να φοβηθούν τίποτα καθώς έλεγαν πάντα την αλήθεια και δεν υπήρξαν ποτέ προκλητικοί.
Η επίθεση αυτή έγινε από βλαμμένους ανεγκέφαλους φασίστες που απλά επιβεβαιώνουν ότι τα άκρα είναι άκρα χωρίς να χωρίζονται σε δεξιά ή αριστερά... Εκτός από βλαμμένοι όμως είναι και επικίνδυνοι καθώς θα μπορούσαμε να θρηνήσουμε θύματα.
Είναι προφανές ότι οι Αρχές πρέπει να κάνουν τα πάντα για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους, όπως και και την τιμωρία τόσο αυτών, όσο και αυτών που τους στηρίζουν.
Η μαγκιά του Μιλτιάδη και των συνεργατών του είναι ότι δεν αφήνουν τους βλαμμένους να χαρούν ούτε για λίγο καθώς το γραφείο ξεκινά άμεσα τη λειτουργία του και οι συνεργάτες απαντούν κανονικά στα τηλέφωνα του γραφείου.

Προκήρυξη για την ανάληψη ευθύνης