Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

ΔΑΚΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. ΕΥΒΟΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΕΕ


"Με τον Πρόεδρος του ΤΕΕ κ. Μπουραντά τα βάζει η ΔΑΚΕ Μηχανικών Τ.Ε Εύβοιας, «κατηγορώντας τον» για ανάρμοστη και προκλητική συμπεριφορά, Evia Top: ΔΑΚΕ Μηχ/κών Τ.Ε. Ευβοίας: «Είμαστε σίγουροι ότι θ...:

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΔΑΚΕ -ΕΚΟ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε.

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011, 7:00μμ




09 Φεβρουαρίου 2011

Συνάδελφοι,

σας περιμένουμε στη Γενική Συνέλευση της ΕΚΟ και της ΔΑΚΕ Μηχανικών Τ.Ε.

την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου, στις 7:00 μ.μ.

στην Αίθουσα συνεδριάσεων στα νέα γραφεία του Κόμματος (Συγγρού 366),

θα πραγματοποιηθεί και η κοπή της Βασιλόπιτας όπου επίσημος προσκεκλημένος είναι ο Πρόεδρος του Κόμματός μας, Αντώνης Σαμαράς.



*Δυστυχώς παρά την επιμονή μας και παρά τη σύμφωνη γνώμη του μεγαλύτερου μέρους των συναδέλφων της ΠΑΣΚ από τα Περιφερειακά Τμήματα, η Διοίκηση της ΠΑΣΚ δεν φαίνεται να συμφωνεί με την πρόταση που έχει καταθέσει έδώ και τρεις μήνες η Πανελλήνια ΔΑΚΕ Μηχανικών Τ.Ε. για απόσυρση των παραταξιακών ψηφοδελτίων και τη συγκρότηση ενός νέου εννιαίου ενωτικού ψηφοδελτίου στις προσεχείς εκλογές της ΕΕΤΕΜ, καθώς τα προβλήματα είναι κοινά.

Θυμίζουμε ότι υποψηφιότητες ή ψηφοδέλτια τόσο για τα κεντρικά όσο και για τα περιφερειακά όργανα της ΕΕΤΕΜ κατατίθενται μέχρι τις 22/2.

Με δεδομένες τις επιθέσεις που δέχεται ο Κλάδος από το ΤΕΕ και τις Κυβερνητικές παλινωδίες, πρέπει να ενισχύσουμε τη φωνή της Ένωσης απέναντι στους αντιπάλους του Κλάδου αλλά και τη φωνή των εκπροσώπων της Παράταξης απέναντι σε αυτούς που έχουν οδηγήσει την ΕΕΤΕΜ στη σημερινή παρακμή.

Χρειαζόμαστε όχι μόνο την ψήφο και τη στήριξη αλλά και τη συμμετοχή σας στα ψηφοδέλτια.

Επικοινωνία για το ψηφοδέλτιο:

Αίσωπος Γιάννης (ΚΔΕ): 6944479903, Ντάκος Χρήστος (ΚΔΕ & Π.Τ.Λάρισας): 6976857229,

επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα μέλη του ΔΣ της ΕΚΟ: (για το Λεκανοπέδιο: Φράγγος Κώστας: 6937332221 ή Μιχαλολιάκος Γιώργος: 6944269796), (για την Περιφέρεια: Χριστόπουλος Βασίλης: 6972082906)



παρακαλούμε προωθείστε το μήνυμα σε όλους τους συναδέλφους που ενδιαφέρονται.




E-mail: dake@dake-eetem.gr