Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΚΔΣ ΕΕΤΕΜ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 23/3

17 Μαρτίου 2010

Συνάδελφοι,

επιτέλους ο Πρόεδρος του ΚΔΣ της ΕΕΤΕΜ αποφάσισε να ορίσει συνεδρίαση του ΚΔΣ. Η Συνεδρίαση έχει οριστεί για, την ΤΡΙΤΗ 23/3 στις 14.00 στα Κεντρικά Γραφεία της Ένωσης (Βεραντζέρου 15 -Πλ.Κάνιγγος).

Σημειώνουμε ότι οι συνεδριάσεις είναι ανοικτές και.. μπορούν να τις παρακολουθήσουν όλα τα μέλη της Ένωσης, γι' αυτό και έχουμε ζητήσει οι συνεδριάσεις να γίνονται ημέρες που μας διευκολύνουν όλους καλύτερα -δυστυχώς ούτε αυτό μας το αίτημα έχει γίνει αποδεκτό-.

Μερικά από τα θέματα που θα θέσουμε για άλλη μία φορά είναι:

Η ανάγκη για άμεση σύγκλιση Πανελλαδικού Συμβουλίου της Ένωσης.
Η ανάγκη για άμεση κοινή συνεδρίαση του ΚΔΣ με τα Προεδρεία όλων των Κλαδικών μας Συλλόγων (ΠΟΜΗΤΕΔΥ. κτλ)
Η ανάγκη για σύγκλιση Γενικής Συνέλευσης ΕΕΤΕΜ Νομού Αττικής για να ενημερωθούν όλοι οι συνάδελφοι για τις τελευταίες εξελίξεις, -τελευταία φορά έγινε συνέλευση στην Αθήνα το 1994 στον Ακάδημο-, (Θυμίζουμε ότι ο πρόεδρος της ΕΕΤΕΜ εμποδίζει εδώ και αρκετά χρόνια τη λειτουργία Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΤΕΜ στην Αθήνα).
Η ανάγκη για κλιμάκωση του Δικαστικού αγώνα τόσο στο Σ.τ.Ε., όσο και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο,
Η ανάγκη για δημιουργία διαπαραταξιακής επιτροπής που θα συντονίσει την προσπάθεια για κινητοποιήσεις σε συνεργασία με τους φορείς των ΤΕΙ (Διοικήσεις, Φοιτητές, Καθηγητές)
Την ανάγκη για δημιουργία επιτροπής που θα συντονίσει τον αγώνα μας για άρση του αποκλεισμού μας από το Μητρώο των Ενεργειακών Επιθεωρητών.
Φίλες και Φίλοι,

αυτές τις δύσκολες ώρες για τον Κλάδο δεν χωρούν μεταξύ μας παραταξιακές ή κομματικές διαφοροποιήσεις. Πρέπει να αγωνιστούμε όλοι μαζί και να αξιοποιήσουμε σωστά τη δύναμη που μας δίνουν τα 50 χιλιάδες μέλη της ΕΕΤΕΜ και τα 60 χρόνια λειτουργίας της Ένωσής μας.

Η Πανελλήνια ΔΑΚΕ Μηχανικών Τ.Ε. έχει δηλώσει προς κάθε κατεύθυνση ότι προτάσσει το Κλαδικό μας συμφέρον και τα μέλη της είναι διατεθιμένα να μην συμμετέσχουν πλέον σε παραταξιακά ψηφοδέλτια καθώς είναι ανάγκη να υπάρξει προσπάθεια για συγκρότηση διαπαραταξιακού ψηφοδελτίου στην Ένωση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου