Κυριακή 26 Απριλίου 2015

ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΕΠΙΤΙΜΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ

Την Τετάρτη 22/4, τα παιδιά της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΤΕΙ Πειραιά ένωσαν όλες τις γενιές της Οργάνωσης. Στην απίστευτα συγκινητική εκδήλωση ήταν παρόντες αγωνιστές της Παράταξης απο τη δεκαετία του '70. Η επιλογή τους να με τιμήσουν με τον τίτλο του "επίτιμου γραμματέα" της Οργάνωσης ήταν η πιο συγκινητική στιγμή της 25χρονης διαδρομής μου με τη μεγάλη αυτή οικογένεια. Το ευχαριστώ στους Manos Fragkedakis Σπετσιώτης ΝίκοςGiorgos Papadopoulos είναι πολύ λίγο! Ένα μεγάλο ευχαριστώ χρωστάω σε αυτούς που με υποδέχθηκαν στην Οργάνωση πριν απο πολλά χρονια. Μέγαλο ευχαριστώ χρωστάω κ στους φίλους Christos KaltsonisIannis Michalakopoulos Giannis Agritelis Konstantinos Koiliaris Chara Papaioannou Aisopos Ioannis Chris Ifantis Thanos Aris Giorgos ZavitsanosAlexopoulos G. Panagiotis Anastasia Patsouli Kostas L. Bakogiannis Nasos Manolis Fragkos Konstantinos Vagelis Retzios Kostas Martikas Γεώργιος Μιχαήλ ΕξαρχάκοςChristos Tsitsis George Petrenas Petros KoumentakosΦΩΤΗΣ ΚΟΥΓΙΟΥ και εκατοντάδες άλλους συμμαχητές που στάθηκαν τόσα χρονια δίπλα μου, στηρίζοντας τις προσπάθειές μου. Μεγάλο ευχαριστω
χρωστάω κ στα παιδιά που πήραν τη σκυτάλη απο εμάς κ συνεχίζουν να μας κάνουν υπερήφανους! Ευχαριστώ όσους βρέθηκαν εχθές μαζί μου αλλά κ όσους παρότι δεν μπόρεσαν να είναι παρόντες η ψυχή κ το μυαλό τους ήταν εκεί. Γνωρίζοντας ότι αδικώ πολλούς επιτρέψτε μου να ευχαριστήσω ξεχωριστά τον Πρόεδρο Παναγιώτη Κικίλια που στάθηκε δίπλα μου σαν πραγματικός πατέρας αλλά κ τους πολύτιμους για εμένα ανθρώπουςApostolis AndrianakosStelios Damigos (ο μακροβιότερος Γραμματεας της Οργάνωσης) κ Maria Kaltsogianni
Τέλος ευγνωμοσύνη οφείλω στηSofia Siachou που είναι πάντα δίπλα μου αλλα κ τηνPisti Kristallidou που έρχεται για να δώσει νεα ορμή στη ζωή μου!

www.parapolitika.gr

Τον τίτλο του "Επίτιμου Γραμματέα" απένειμε η Ολομέλεια της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΤΕΙ Πειραιά στο παλαιό μέλος της, μέλος της Π.Ε. της Ν.Δ. κ Πρόεδρο της Πανελλήνιας ΔΑΚΕ Μηχανικών Τ.Ε., Δημήτρη Σιάχο.
Η απονομή του τίτλου του πρώτου "Επίτιμου Γραμματέα" της Οργάνωσης έγινε μέσα σε κλίμα έντονης συγκίνησης. Το παρόν έδωσαν στελέχη από όλες τις γενιές της ΔΑΠ απο τις αρχές της δεκαετίας του 80 μέχρι σήμερα. Ανάμεσά τους ήταν ο σημερινός Γενικός Διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας Κωστας Τσιμάρας, ο τ. Αν. Γραμματέας ΝΔ Κώστας Ζωντανός, τα παλαιά στελέχη Θανασης Τσόβολος, Βαγγελης Μεταξωτός, Γιωργος Πέτραινας, Γιώργος Βλαχος, Πέτρος Κουμεντάκος, Αποστόλης Ανδριανακος, Γιάννης Αίσωπος, Αρης Παπαγρηγορίου, Σωτηρης Μασούρης, αλλα κ ο μακροβιότερος Γραμματεας της Οργάνωσης Στελιος Δαμίγος κ πολλοί άλλοι. Παρόν ήταν ο πρώην Υπουργος Βασιλης Κικίλιας. Τέλος, το παρόν έδωσε ο επί σειρά ετών Προεδρος Παναγιωτης Κικίλιας, όπως κ σειρά καθηγητών του Ιδρύματος.
Ως ανταπόδοση στην τιμή που έκαναν τα παιδιά στο πρόσωπό του, ο κος Σιαχος χάρισε στην οργάνωση το πρώτο φυλλάδιο της ιστορίας της ΔΑΠ ΝΔΦΚ ΤΕΙ το οποίο διατηρούσε χρονια στο αρχείο του.
________________
Αυτό το φυλλάδιο που μου έδωσε πριν από 25 χρόνια ο φίλος Georgios Vlachos, υπήρξε για μένα οδηγός, πιλότος και πυξίδα για τους αγώνες που ακολούθησαν…
Το Ενιαίο Θεσμικό Πλαίσιο με κατάργηση του ρατσιστικού διαχωρισμού ΑΕΙ και ΤΕΙ, αλλά και η ανάγκη λειτουργίας ενός Ενιαίου Επιμελητηρίου για όλους τους Μηχανικούς της Χώρας εξακολουθούν να αποτελούν Μονόδρομο.





Το Video της Εκδήλωσης.
Ευχαριστώ πολύ το φίλο Θεόφιλο Κοτσίδη που μπήκε στον κόπο να μαγνητοσκοπήσει την ξεχωριστή αυτή εκδήλωση!



Ο ευχαριστήριος χαιρετισμός μου:
Παραλληλα η Οργάνωση βράβευσε για την προσφορά του τον Νίκο Σπετσιώτη παλαιό επίσης Γραμματέα της Οργάνωσης.



Φωτογραφικό υλικό
































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου