Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ Τ.Ε. -ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟ ΛΕΥΤΕΡΗ ΑΥΓΕΝΑΚΗ


Ψηφίστηκε από τη Βουλή το Νομοσχέδιο «Tροποποίηση διατάξεων του κώδικα κατάστασης δημοσίων πολιτικών διοικητικών υπάλληλων και υπαλλήλων ν.π.δ.δ. (ν. 3528/2007)».
Με την δυναμική παρέμβαση του εισηγητή της Πλειοψηφίας, Βουλευτή ΝΔ Ηρακλείου και συναδέλφου Λευτέρη Αυγενάκη,  οι υπάλληλοι - πτυχιούχοι Τ.Ε.Ι, μπορούν πλέον να κριθούν για τις θέσεις Γενικού Διευθυντή στη Δημόσια Διοίκηση.
Η εξέλιξη αυτή είναι πάρα πολύ σημαντική για λόγους αρχής καθώς παίρνει τέλος ένας αναίτιος και παράλογος διαχωρισμός των Υπαλλήλων της Δημόσιας Διοίκησης. Επίσης ελευθερώνει δεκάδες συναδέλφους Τ.Ε. (όλων των ειδικοτήτων) οι οποίοι υπηρετούν σήμερα τη Δημόσια Διοίκηση, είναι κάτοχοι Μεταπτυχιακών Τίτλων και Διδακτορικών αλλά δεν μπορούσαν να εξελιχθούν στον ανώτατο βαθμό
της ιεραρχίας.

Επισυνάπτω τη Νομοτεχνική Βελτίωση που κατέθεσε ο Υπουργός και την ανακοίνωση του κου Αυγενάκη.
ΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ

Σημειώνουμε ότι η παρέμβαση του Λευτέρη Αυγενάκη, έρχεται λίγες μέρες μετά την επίσης καθοριστική του παρέμβαση στη συζήτηση του Υπουργείου Τουρισμού η οποία είχε προκαλέσει επίσης τη σφοδρή αντίδραση του ΤΕΕ, παρότι η παρέμβασή του δεν είχε συντεχνιακής φύσεως χαρακτηριστικά, αντίθετα ζήτησε να υπάρξει συνέχεια στη Νομοθεσία του Ελληνικού Κράτους και συντονισμός μεταξύ των Υπουργείων.
(σχετική ανακοίνωση: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΑΚΕ)

Βουλευτές με το σθένος, τη μαχητική διάθεση και την καθαρότητα των απόψεων όπως ο Λευτέρης Αυγενάκης, αποδεικνύουν ότι δεν είναι "όλοι ίδιοι".
Έχουμε χρέος να σταθούμε στο πλευρό του, όχι γιατί είναι ο ίδιος Μηχανικός Τ.Ε., ούτε γιατί αποτελεί πάντα ενεργό μέλος της Πανελλήνιας ΔΑΚΕ Μηχανικών Τ.Ε. αλλά κυρίως γιατί η Χώρα έχει ανάγκη από τέτοιους πολιτικούς.


Δελτίο Τύπου: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΥΓΕΝΑΚΗ
Δημοσίευμα: ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ




Στις Εκλογές των ΕΚΟ
Στο πρόσφατο Συνέδριο του Κόμματος

Στα Συνέδρια της ΕΕΤΕΜ, στο πλευρό των συναδέλφων της ΔΑΚΕ

Πάνω απ' όλα όμως είναι τιμή για μένα που ο Λευτέρης με τιμά με τη φιλία του εδώ και 20 χρόνια.
Γιατί είναι πάνω απ' όλα μαχητής! Έδωσε μάχες όχι μόνο στα Αμφιθέατρα αλλά κατέβηκε και στο δρόμο, μπροστάρης στους αγώνες του σπουδαστικού κινήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου